Cautare

3428 de rezultate pentru "un b rbat de 200 de kilograme" (6.36 secunde)
Incepind din aceasta luna Romtelecom a redus numarul tipurilor de abonamente de la sapte la patru. Odata cu modificarea tarifelor si a reducerii numarului abonamentelor de la sapte la patru, minutele incluse in abonament vor putea fi folosite pentru convorbiri nationale in reteaua Romtelecom, indiferent de ora si destinatie.
Membrii Camerei Deputatilor au aprobat marti, acordarea unui sprijin financiar de 200 de euro pentru cei care se casatoresc pentru prima oara, incepand cu data de 1 ianuarie 2007.
Asociatiile de proprietari din Mangalia continua sa inregistreze si acum, in prag de iarna, datorii relativ mari la societatea furnizoare de agent termic, Rominterm SA. La inceputul lunii octombrie aceasta datorie era de 750.000 RON (inclusiv penalitati).
3.000 de craioveni s-au inghesuit ieri sa-si declare pe ultima suta de metri la Directia de Taxe si Impozite contractele de leasing. In caz de nedeclarare, amenzile sunt cuprinse intre 200 si 500 de lei pentru persoanele fizice si intre 800 si 2.000 de lei pentru societati.
Noul Mercedes clasa C a fost lansat oficial la jumatatea lunii aprilie, iar la dealerul craiovean evenimentul este preconizat pentru aceasta luna.Una dintre inovatiile ce echipeaza noua clasa C de la Mercedes este pachetul Agility-Control, care contine amortizoare ce adapteaza automat suspensia în functie de starea carosabilului.
Conducerea Electrocentrale Galati a transmis o adresa catre conducerea Apaterm si catre primarul Dumitru Nicolae in care a solicitat o intalnire pentru a discuta pe tema celor 200 de milioane de lei datorate de societatea locala de furnizare a caldurii si apei calde.
Cine îsi cumpara acum o garsoniera cu credit ipotecar plateste în 25 de ani de patru-cinci ori pretul locuintei. În plus, veniturile împrumutatului trebuie sa depaseasca 4.700 de lei pe luna.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) renunta la sistemul de trimitere, cat si de primire a declaratiilor de venit prin posta, contribuabilii urmand sa depuna declaratia de venit in mod direct la administratia financiara de care apartin.
17 mai este data limita pana la care romanii trebuie sa depuna la Adminsitratia Fiscala "Formularul 200 - Declaratie privind veniturile realizate". Aceasta se completeaza si se depune numai de persoanele fizice.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Petrom negociaza cu un investitor american sa mute toate cele cinci fabrici ale Doljchim in Asia. ... Indiferent de rezultatul negocierilor cu investitorii, inca 200 de oameni vor fi trimisi acasa la inceputul lui 2011. Soarta combinatului de ingrasaminte chimice Doljchim se hotaraste zilele acestea.
Autostrada se va termina in Soseaua de Centura. Autostrada Bucuresti-Ploiesti, de 62 de kilometri, ar putea fi, in final, cu 6 km mai scurta.
Adevaruri incomode despre masinile electrice, spuse chiar de una din marile companii care le produce.
Cu toate ca ar mai fi nevoie de aproximativ 60 de milioane de lei pentru a finaliza lucrarile la S 200, anul acesta, guvernul a alocat mai putin de 1% din cat ar fi necesar pentru aceasta investitie.
Ajutor de 28 milioane euro pentru fiecare firma IT care creeaza 200 de locuri de munca Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat de 100 de milioane de euro pentru firmele IT care creeaza peste 200 de locuri de munca noi, a anuntat, joi, premierul Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului.
Lista reducerilor si a celor mai bune oferte din magazine Oficial, startul sezonului de reduceri, primul din acest an, se va da pe 15 ianuarie, insa marii retaileri de imbracaminte, incaltaminte sau accesorii ofera in aceasta perioada promotii de pana la 60% pentru o parte dintre produsele care au ramas pe stoc dupa sarbatori.
PFA, SRL si alte firme pot cere cei 50.000 Euro - 200.000 Euro pentru mici afaceri: de la pensiuni sau service-uri auto pana la software si site-uri.
Peste 4,3 milioane de dolari premii totale pentru romani.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
google-analytics.com